La teràpia SAAMA es una teràpia quàntica, i per això és possible realitzar les sessions de SAAMA a distancia. La raó per la que les teràpies es puguin realitzar a distància és que, segons mostra la física quàntica, en l'univers la distància no existeix. De la mateixa manera, tampoc existeix pel nostre NO Concient, ja que la connexió necessària entre el terapeuta i la persona que rep la sessió és possible realitzar-la independenment de la distància que hi hagi.

Tan l'energia com la intenció que es posa en realitzar les correccions en les sessions de SAAMA, és similar i independent de la distància entre el terapeuta i la persona que rep la sessió. A uns centrímetres o a l'altre costat del món, no hi ha diferència per a SAAMA. La distància és únicament una limitació fisica, però no és una limitació en el món quàntic, que és com treballa SAAMA.

Igual que les sessions presencials, la sessió de SAAMA a distància consta de tres parts. La primera consisteix en completar una fitxa que s'envia per e-mail amb un seguit de dades personals i unes questions en relació al motiu de la consulta.

Posteriorment es planifica la sessió de SAAMA com si es tractés d'una sessió presencial i es du a terme quan arriba el moment, realitzant així la segona part de la sessió. Després d'això s'envia per correu un informe complet detallant i explicant cadascuna de les correccions que s'han realitzat. Aquesta és la tercera i última part d'una sessió de SAAMA a distància.

 

Si estàs interessat/da en realitzar una sessió de SAAMA a distància pots sol·licitarla a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.